Σήμερα η Apple παρουσίασε το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE, δύο νέα μοντέλα iPad και την πρώτη εμπειρία γυμναστικής που δημιουργήθηκε για το Apple Watch που φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις δυνατότητες υγείας και ευεξίας σε iPhone, iPad και Apple TV.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δεν υπήρξε αναφορά για το iPhone 12, το οποίο ενδεχομένως να παρουσιαστεί τον Οκτώβρη.

Apple Watch Series 6: Αισθητήρας οξυγόνου αίματος και εφαρμογή

Το Apple Watch Series 6 επεκτείνει τις δυνατότητες υγείας των προηγούμενων μοντέλων Apple Watch με μια νέα δυνατότητα που μετρά τον κορεσμό οξυγόνου του αίματος του χρήστη, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τη συνολική φυσική κατάσταση και ευεξία τους.

Ο κορεσμός οξυγόνου, ή το SpO2, αντιπροσωπεύει το ποσοστό οξυγόνου που μεταφέρεται από ερυθρά αιμοσφαίρια από τους πνεύμονες στο υπόλοιπο σώμα και υποδεικνύει πόσο καλά αυτό το οξυγονωμένο αίμα μεταφέρεται σε όλο το σώμα.

Το νέο iPad Air

Τώρα διατίθεται σε πέντε πανέμορφα φινιρίσματα – όπως ροζ χρυσό, πράσινο και γαλάζιο – το iPad Air διαθέτει σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες με μεγαλύτερη οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών, αναβαθμίσεις κάμερας και ήχου, έναν νέο ενσωματωμένο αισθητήρα Touch ID στο πάνω κουμπί και το ισχυρό τσιπ A14 Bionic για τεράστια αύξηση της απόδοσης.