Όποιος παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή του, ξέρει καλά πόσες αναποδιές μπορεί να φέρει ένα αργό mouse. Ή ένα μακρύ καλώδιο!

Τα ενσύρματα ποντίκια αποτελούν βέβαια πιο αξιόπιστες λύσεις, παρά την ενοχλητική πολλές φορές ύπαρξη του καλωδίου, καθώς έχουν αυξημένο βαθμό απόκρισης και μικρότερα επίπεδα στο latency.

Εκτός κι αν μιλάμε για το νέο ασύρματο ποντίκι της Corsair, το Dark Core RGB Pro, ένα δυναμικό περιφερειακό που φέρνει τα οφέλη της ενσύρματης τεχνολογίας στην ασύρματη επικράτεια.

Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του του χαρίζουν ρυθμό απόκρισης κάτω από 1ms, λιγότερο δηλαδή και από τις ενσύρματες εναλλακτικές.

Μιλάμε για καταπληκτική απόκριση χωρίς καθυστέρηση, την ίδια ώρα που η τεχνολογία Lightspeed είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματης επικοινωνίας που προσφέρει αστραπιαία απόκριση με μηδαμινές καθυστερήσεις.

Ταχύτητα σύνδεσης στα 2.000Hz, ανάλυση 18.000 dpi και νέα εργονομία εξασφαλίζουν το γεγονός ότι όταν μετακινήσεις το ποντίκι ή πατήσεις τα κουμπιά του, η απόκριση στην οθόνη θα είναι σχεδόν στιγμιαία.

Φτηνό βέβαια δεν το λες, καθώς στην ευρωπαϊκή αγορά κυκλοφορεί σε τιμή 99,99 ευρώ…