Ο νέος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων του iPhone 5S προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στο event της Apple, καθώς πρόκειται για μια σημαντική καινοτομία.

Με τα διάφορα επίπεδα αναγνώρισης που έχει, την ικανότητα να διαβάζει τα αποτύπωμα κατά 360 μοίρες, τον κρύσταλλο από ζαφείρι αλλά και με βάση το γεγονός ότι η αγορά προϊόντων πλέον φαίνεται να γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, δεν προξένησε εντύπωση το γεγονός πως ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και φυσικά έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον οι προγραμματιστές της Apple.

O Phil Schiller όμως απατώντας σε ερώτηση του AllThingsD για το αν οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές θα έχουν κάποια πρόσβαση σε αυτή τη νέα τεχνολογία για τη δημιουργία τρίτων εφαρμογών, ήταν κατηγορηματικός αναφέροντας πως μέχρι νεοτέρας πέρα από την Apple κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση.

Η Apple στο event της τόνισε ότι δεν θα αποθηκεύει τα δεδομένα του Touch ID στους cloud διακομιστές της αλλά τα δεδομένα κάθε συσκευής θα κρυπτογραφούνται και θα κλειδώνονται στο εσωτερικό του νέου Α7 επεξεργαστή.

Πηγή: appleworldhellas.com