Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τη νέα Camileo X-Sports sportscam με 5.08cm (2.0”) ενσωματωμένη οθόνη LCD. Κατασκευασμένη για να καταγράφει τις πιο σημαντικές σκηνές δράσης, είναι η ιδανική συσκευή για διάφορες χρήσεις – είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας συναυλία, το οικογενειακό βίντεο των γιορτών, αθλητικά γεγονότα ή στιγμές αδρεναλίνης.

Προστασία από νερό, χιόνι και κραδασμούς

Η Camileo X-Sports διατίθεται με ένα ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα που είναι αδιάβροχο έως 60 μέτρα. Είτε ο χρήστης κάνει ποδηλασία, κολύμβηση, σκι ή snowboarding, μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή με άνεση – χωρίς να ανησυχεί για ζημιά από το νερό. Χωρίς το αδιάβροχο περίβλημα, η Camileo X-Sports είναι ανθεκτική στις πτώσεις μέχρι 1.5 μέτρο ώστε να διευκολύνει τις λήψεις κατά τη διάρκεια σπορ που μπορεί η κάμερα να πέσει ή να χτυπηθεί.

Hands-free χειριστήριο
Με χειριστήριο που φοριέται στον καρπό, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη δράση χωρίς να χρειάζεται να απασχολούν τα χέρια τους ή να απομακρύνουν το βλέμμα τους από τα κύματα ή το βράχο. Η LED επιφάνεια του χειριστηρίου δείχνει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της Camileo X-Sports μέσα από διάφορους φωτεινούς συνδυασμούς, και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν στιγμιαία μεταξύ photo και video mode.

Ευρεία γκάμα συμπληρωματικών αξεσουάρ

Η Camileo X-Sports που διατίθεται σε οικονομική τιμή με συμπληρωματική αξία. Διατίθεται με διάφορα συμπληρωματικά αξεσουάρ, που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάσουν την Camileo X-Sports με άλλον εξοπλισμό. Ένα επίπεδο clip και κολλητικές ταινίες, της επιτρέπουν να κολληθεί σε κράνος ή σανίδα του σερφ για τις καλύτερες λήψεις ενώ κάνετε snowboarding, ποδηλασία ή δαμάζετε τα κύματα. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί πίσω ή στα πλάγια ενός ποδηλάτου, χρησιμοποιώντας το ειδικό αξεσουάρ για το ποδήλατο. Η Camileo X-Sports με αντικραδασμική προστασία μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω σε τρίποδο χωρίς το αδιάβροχο περίβλημα, για επιπλέον ευελιξία και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διατίθενται επίσης προαιρετικά αξεσουάρ για το θώρακα ή το κεφάλι.



Ανεβάστε εύκολα φωτό και βίντεο

Η Camileo X-Sports διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi® και όταν χρησιμοποιείται με το «Wi-Fi Connect» app της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη συσκευή από το smartphoneή το tablet . Επιπλέον τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουν την ιδανική γωνία λήψεως και να κάνουν zoom in ή out σε αντικείμενα, play back περιεχομένου και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις για περισσότερη ευελιξία. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση ώστε να μοιράζεστε video και φωτογραφίες με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα – που περιλαμβάνουν Facebook και YouTube®.

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια της δράσης

Η Camileo X-Sports διαθέτει ευρύ γωνιακό φακό ώστε να αιχμαλωτίζει όλη τη λήψη και ανάλυση Full HD 1080p έως 60 frames per second με εντυπωσιακό σε απόδοση 12MP CMOS sensor, ώστε να υπάρχει καθαρότητα σε κάθε λεπτομέρεια στην ενσωματωμένη 5.08cm (2.0”) LCD οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν μεταξύ φωτογραφίας και βίντεο ή και τα δύο ταυτόχρονα – οι φωτογραφίες μπορούν να είναι συνεχείς, ή με διαλείμματα μεταξύ τους ενώ οι σκηνές δράσης μπορούν να γίνουν το υλικό σε ένα συνεχές βίντεο.

Η λειτουργία Electronic Image Stabiliser βοηθάει στη σταθεροποίηση της λήψης εν κινήσει, ενώ το έξυπνο design επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί ιδανικά. Η δυνατότητα micro-SD, mini-HDMI και micro-USΒ, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν,να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν περιεχόμενο ή να το αναπαράγουν στη μεγαλύτερη οθόνη μιας HD TV.

Η Camileo X-Sports θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπηγ το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Toshiba Camileo X-Sports action camcorder:
• Full HD ανάλυση έως 1920 x 1080p (60fps)
• 12MP CMOS Sensor
• 5.08cm (2.0”) ενσωματωμένη οθόνη LCD
• 10x digital zoom
• Ultra-wide γωνιακοί φακοί
• Electronic image stabiliser
• Διασυνδέσεις: Micro-USB και Mini-HDMI®
• Micro-SDTM / SDHCTM/ SDXCTM card slot up έως 64GB
• WiFi 802.11 b/g/n συνδεσιμότητα μέσω ‘WiFi Connect’ app
• Επιπλέον λειτουργίες: Photo burst, time lapse, ταυτόχρονη λήψη φωτογραφίας και βίντεο,δυνατότητα συνεχούς φωτογράφησης, upside down, spot meter, looping video, self time, date printing
• Διαστάσεις: 73 x 49.5 x 29.5mm
• Βάρος: 94g (περιλαμβάνεται το βάρος της μπαταρίας)
• Χρώμα: μαύρο
• Συνοδευτικά αξεσουάρ:
– Αδιάβροχο περίβλημα (έως 60 μέτρα), αυτόματο χειριστήριο, επίπεδη αυτοκόλλητο κλιπ, καμπυλωτό κλιπ, κλιπ για το πλάι, κλιπ ποδηλάτου, ταινία για κράνος, surfboard, κλιπ για τρίποδο
• Προαιρετικά αξεσουάρ:
– Μακρύ κλιπ, κλιπ για την κεφαλή,κλιπ για το θώρακα

Γνωρίστε το νέο Toshiba BDX6400KE
Το εξελιγμένο Blu-ray Disc™ player με τεχνολογία αναβάθμισης για εικόνα σχεδόν Ultra HD

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα το νέο BDX6400KE, ένα Blu-ray Disc™ player επόμενης γενιάς που προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης εικόνας σε ανάλυση σχεδόν Ultra HD για μοναδική ποιότητα1, και 3D αναπαραγωγή για πραγματικά ρεαλιστικές ταινίες. Με Wi-Fi® και Wi-Fi® certified Miracast™ δυνατότητες και κομψό, σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε living room, το BDX6400KE είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε κόμβο οικιακής ψυχαγωγίας.

Αναβάθμιση βασικού περιεχομένου σε ένα νέο επίπεδο εικόνας
Η πρωτοποριακή τεχνολογία αναβάθμισης της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα σε σχεδόν Ultra HD ποιότητα όταν συνδυάζεται με οθόνη 3840 x 2160 όπως αυτή της σειράς Toshiba L9 Series. Αυτό το νέο επίπεδο έντασης εικόνας, δίνει μοναδική ζωντάνια και απόλυτη καθαρότητα στο περιεχόμενο1 μέσω της ενίσχυσης των λεπτομερειών, που επιτυγχάνουν εκπληκτική ακρίβεια στην εικόνα.



Μοναδική, έντονη εμπειρία 3D experience

Όντας 3D Blu-ray Disc™ player, το BDX6400KE σας φέρνει πιο κοντά σε έναν πιο ρεαλιστικό κόσμο διασκέδασης. Μπορεί να αναπαράγει 3D περιεχόμενο σε κάθε 3D TV, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν σε έναν κόσμο ρεαλιστικής διασκέδασης, μοναδικής ευκρίνειας και αιχμηρών ζωντανών εικόνων. Από σπορ δράσης και ταινίες μέχρι ντοκυμαντέρ, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κινηματογραφικό 3D στο σπίτι.

Ενισχυμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi® και Miracast™
Το Toshiba BDX6400KE προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με τεχνολογία Wi-Fi® certified Miracast™, επιτρέποντας στους χρήστες να διανέμουν περιεχόμενο μεταξύ συσκευών wirelessly. Το περιεχόμενο μπορεί να αναπαραχθεί μέσω smartphone ή κατευθείαν σε TV με τεχνολογία Wi-Fi® Direct – οπότε δε χρειάζεται να παρακολουθείτε βίντεο, μουσική ή παιχνίδια σε μικρή οθόνη. Με ενσωματωμένο Wi-Fi® οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε wireless home network και το Toshiba Blu-ray™ content portal για online διασκέδαση – όπως videos στο YouTube® Leanback και φωτογραφίες Picasa®.

Κομψός σχεδιασμός
Με λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό, το BDX6400KE ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Διαθέτει μαύρο περίβλημα με ασημένια κορυφή και συμπληρώνει το design των τηλεοράσεων της Toshiba. H προσθήκη ενός κάθετου stand επιτρέπει στο BDX6400KE να χρησιμοποιηθεί από το πλάι ενώ η πιο οριζόντια θέση επιτρέπει ευελιξία σε πιο μικρούς χώρους.

HD ποιότητα εικόνας
Η ποιότητα εικόνας του BDX6400KE συμπληρώνει τις ηχητικές του επιδόσεις. Με Dolby® True HD ήχο και DTS® HD που παραδίδει ακέραιο ήχο στο 100%, το αποτέλεσμα θυμίζει studio recording – με κρυστάλλινο, φυσικό ήχο που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ρεαλιστικό ήχο.

Το Toshiba BDX6400KE θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Toshiba BDX6400KE Blu-ray Disc™ player:
• Ανάλυση: Αναβάθμιση κοντά σε-Ultra HD
• 3D Blu-ray Disc™ player
• Συνδεσιμότητα: Ενσωματωμένο Wi-Fi®, Wi-Fi® certified Miracast™, DLNA-enabled, 1x USB θύρα, HDMI® Out 1080i/1080p/2160p; HDMI-CEC®;
• Toshiba Cloud portal με YouTube® Leanback και Picasa®
• Audio: Dolby® True HD, Dolby® Digital Plus και τεχνολογία DTS® HD Sound
• Βίντεο: 1080p/24 Output; 480p – 576p – 720p – 1080p – 2160p Upscaling
• Συμπαγής σχεδιασμός με κάθετο stand
• Χρώμα: Μαύρο χρώμα με ασημένια κορυφή και φωτιζόμενα πλήκτρα ελέγχου
• Διαστάσεις: 190 (w) x 190 (d) x 45 (h) mm

Συνδεθείτε online
Επισκεφθείτε τη σελίδα της Toshiba για τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Toshiba προδιαγραφές και περισσότερα: www.toshiba-greece.com

Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται εδώ ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.

Οι ακριβείς προδιαγραφές εξαρτώνται από το μοντέλο και την τοπική διαθεσιμότητα.

Σχετικά με την Toshiba

H Toshiba είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία και προσφορά προηγμένης τεχνολογίας , ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων και συστημάτων.

Ο Όμιλος Toshiba Group προσφέρει καινοτομία και φαντασία σε έναν ευρύ τομέα προϊόντων και συσκευών: ψηφιακά προϊόντα, που περιλαμβάνουν LCD τηλεοράσεις, notebook PC, και MFPs, ηλεκτρονικές συσκευές που περιλαμβάνουν ημιαγωγούς, προϊόντα αποθήκευσης και λύσεις, βιομηχανικά συστήματα, συστήματα τροφοδοσίας, λύσεις smart community, ιατρικά συστήματα και σκάλες & ανελκυστήρες; Και οικιακές συσκευές.

Η Toshiba δημιουργήθηκε το 1875 και σήμερα περιλαμβάνει ένα δίκτυο από 590 εταιρίες, με 206,000 υπαλλήλους και ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 5.8 τρισεκατομμύρια γεν (US$61 billion). Επισκεφθείτε τη σελίδα της Toshiba στο www.toshiba.co.jp/index.htm

H Toshiba Europe GmbH, εδρεύει στο Neuss της Γερμανίας και ανήκει εξολοκλήρου στην Toshiba Corporation, Tokyo.