Η Sony σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε Ghostbusters στην Ιαπωνία

Οι τυχεροί φορούν εξοπλισμό επαυξημένης πραγματικότητας και εξοντώνουν τα φαντάσματα - Δείτε το βίντεο


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
10:16
15/10/2019
Η Sony σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε Ghostbusters στην Ιαπωνία
loading

Η Sony, για να γιορτάσει την 35η επέτειο της ταινίας Ghostbusters, δίνει στους θαυμαστές την ευκαιρία να γίνουν κυνηγοί φαντασμάτων στο Ginza Sony Park, στο Τόκιο με ένα νέο γεγονός επαυξημένης πραγματικότης (AR). Οι τυχεροί συμμετέχοντες φορούν εξοπλισμό AR και εξοντώνουν τα φαντάσματα που εμφανίζονται σε όλο το πάρκο.

Από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου η Sony φιλοξενεί τέσσερις συνεδρίες ανά ημέρα για την ξεχωριστή δωρεάν εμπειρία. Από τους ενδιαφερόμενους που δηλώνουν συμμετοχή η επιλογή των τυχερών που βιώνουν την εμπειρία (μόνο στα ιαπωνικά) γίνεται τυχαία.

Η εικονική ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους για την 35η επέτειό της με πολύ περισσότερο περιεχόμενο από την πρωτότυπη. Οι προβολές θα περιλαμβάνουν προλόγους από τα κύρια μέλη του cast, στιγμιότυπα που θα παρουσιαστούν πρώτη φορά και εναλλακτικές σκηνές που δεν συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό φιλμ. Οι επετειακές προβολές διοργανώνονται σε 600 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ.

Στην κωμωδία φαντασίας του 1984 πρωταγωνιστούν οι Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Χάρολντ Ράμις, Ρικ Μοράνις σε σκηνοθεσία Αϊβαν Ράιτμαν και σενάριο των Νταν Ακρόιντ και Χάρολοντ Ράμις.

Η ταινία γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, έγινε η πιο πετυχημένη εμπορικά κωμωδία των 80’s και πολιτιστικό φαινόμενο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει