Το Flipboard είναι μια αρκετά παλιά εφαρμογή, αρχικά είχε κυκλοφορήσει για το iPad και έπειτα για τα τηλέφωνα μας, η οποία όμως είναι ακόμα πρωτοπωριακή και αρκετά cool και εντυπωσιακή. Τι είναι όμως το Flipboard;

Οι δημιουργοί του κατάφεραν να σχεδιάσουν μια πλατφόρμα η οποία εμφανίζει σε μία οθόνη τις ενημερώσεις σας από το facebook, το twitter και από άλλα site τα οποία θέλετε, καθώς και από presets της ίδιας της εφαρμογής για τις περισσότερες κατηγορίες ενδιαφέροντος. Νέα, τεχνολογία, gossip, πολιτικά, οικονομικά και γενικά ό,τι τραβάει το γούστο σας εμφανίζονται μπρος στα μάτια σας σαν περιοδικό για να τα ξεφυλλίσετε μαζί με τις ενημερώσεις σας από τα κοινωνικά δίκτυα.

Το interface πραγματικά είναι μοναδικό, με πάρα πολύ απλό χειρισμό και smooth αίσθηση η οποία συμβαδίζει απόλυτα με τις συσκευές της Apple. Ειδικά στο iPad η εφαρμογή είναι must αλλά και στο iPhone λειτουργεί πολύ καλά.

Σήμερα η εφαρμογή αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0.2 και φέρνει νέα εμφάνιση στις σελίδες των προφίλ των χρηστών, μια νέα κατηγόρια φίλων καθώς και την ικανότητα να σώζετε φωτογραφίες απ ευθείας στην συσκευή σας.

Πηγή: greekapplenews.gr