Εδώ και κάποιους μήνες τα σενάρια θέλουν το iPad 3 να κυκλοφορεί το Μάρτιο. Πλέον, έχουμε και πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου iPad. Σύμφωνα με τις φήμες η δημοφιλής ταμπλέτα θα ντεμπουτάρει σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας στις 7 Μαρτίου.

Φυσικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο φημολογείται ότι θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, ενώ το μέγεθος του και το σχήμα του θα είναι όπως το iPad2. Σύμφωνα με το blog iMore, η συσκευή θα έχει ακόμα γρηγορότερο επεξεργαστή A6.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η νέα έκδοση της ταμπλέτας θα είναι σίγουρα μέσα στο Μάρτιο σε εκδήλωση της εταιρείας στο San Francisco. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ακόμα σίγουρο αν πρόκειται για τη νέα έκδοση του iPad 2 ή για μια καινούρια ταμπλέτα με το όνομα iPad 3, ενώ υπενθυμίζουμε πως τον ίδιο μήνα, το 2011, ο Steve Jobs παρουσίασε το προηγούμενο iPad.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Ezra Gottheil, η Apple θα παρουσιάσει και την ταμπλέτα της επτά ιντσών προς τα τέλη του 2012, με σκοπό να ανακόψει την επιτυχία του Kindle Fire της Amazon.