Το μεγάλο σχέδιο για να φιμώσουν το ίντερνετ

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πού το πάνε…


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10:31
10/02/2012
Το μεγάλο σχέδιο για να φιμώσουν το ίντερνετ
8
loading

Ένα διαφωτιστικό βίντεο με τις πραγματικές προθέσεις και επιδιώξεις των εμπνευστών της ACTA, η οποία υποτίθεται ότι συστάθηκε για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο αποκαλύπτεται το σχέδιο για τη «φίμωση» του Διαδικτύου.

Η ACTA αποτελεί ουσιαστικά μια συμφωνία μεταξύ πολλών χωρών και έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα και όχι μόνο.

Η συμφωνία επί της ουσίας, καθιστά παρόχους (ISP) αποκλειστικά υπεύθυνους για τις όποιες παραβάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που πραγματοποιούνται στο δίκτυό τους.

Αυτό σημαίνει ότι προκειμένου να μην βρεθούν προ απροόπτου -ακόμα και κατηγορούμενοι-οι πάροχοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν συστήματα παρακολούθησης κάθε ιντερνετικού βήματος των χρηστών τους.

Οι πάροχοι μάλιστα θα έχουν την δυνατότητα να αποστέλλουν προειδοποιήσεις στον χρήστη που επιδεικνύει «παραβατική» συμπεριφορά και αν δεν συμμορφώνεται να τον «πετάει» έξω από το δίκτυό του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar john

  και καλά όλο αυτό γίνεται για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών των ανθρώπων της τέχνης και δεν ξέρω εγώ τη άλλη παπαρούνα πρόφαση θα βρουν ν πουν.....αλλά ο σκοπός είναι ένας, να φιμώσει τον κόσμο.....να μην μείνει κανένα μέσω ελεύθερης διακυνησης ιδεών....ναμην υπάρχει κανένας τρόπος να πληροφορηθούμε για κάτι που δεν θέλει η κάθε κυβέρνηση.....παγκωσμια δικτατορία και μεις καθόμαστε σαν τα ζώα και περιμένουμε κάποιον να κάνει κάτι.....δεν μπορεί κανείς νομίζω να πει πως δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση αφου εξελίσεται μπροστά στα μάτια μας και μεις μένουμε άπραγοι....

 2. avatar Erik

  ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ. ΠΉΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΊΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΏΣΑΜΕ ΣΕ 100 ΆΤΟΜΑ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΆΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΚΙΨΟΥΜΕ ΤΌΤΕ ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΖΉΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΌΣΜΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΝΤΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΆΓΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΩΝΊΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΒΓΆΖΕΙ ΝΌΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ, Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ , Ο ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ. ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ ΧΤΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

 3. avatar Κρ 61

  Να γίνει δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω το ιντερνετ!!Απλό είναι....Αντε γεια ιντερνετ.....

 4. avatar Manolis

  φοβερό βίντεο άκρως αναλυτικό. μας ελεχουν τα πάντα που μένουμε ποσά περνούμε τη κάνουμε σε πιον δουλεβουμε τη κώμα ψηφίζουμε τη άποψη έχουμε μετράνε τα λευτα μας μας κλέβουνε δεν λέμε τίποτα και τώρα θα μας ελεχουν και στο διαδίκτιο εγώ λέω να το πάρουνε αυτό το χάρτη που λέγεται ACTA και ξέρετε δεν μπορώ να το γράψω να το βάλουνε εκυ που πρέπη να το βάλουνε και αυτό είναι copyright δικό μου να τους πείτε!

 5. avatar Aeriko

  Βρακί δεν έχει ο πόλος μας (..), γαρίφαλο στ' αυτί μας. Και περιμένουν ότι με αυτό τον τρόπο θα μας στείλουνε να αγοράσουμε τα cds τα βιβλία και τις ταινίες τους? Δε νομίζω Τάκη!

 6. avatar xristina

  διαδικτυακη δικτατορια.

 7. avatar ΜΗ φας έχουμε γλάρο….

  Η συμφωνία επί της ουσίας, καθιστά παρόχους (ISP)......ISP είσαι αναγραμματισμένο PSI

 8. avatar Asgard

  To legomeno ACTA its thesame with SOPA/PIPA και όλα αυτά θα σταματήσουνε την συζήτηση μέσω ίντερνετ επομένως και το ίδιο το site στο οποίο γράφουμε γτ οποίος πάει να πει κάτι αντίθετο από αυτό που θέλουνε να κάνουνε θα πέφτει καμπάνα φυλάκισης πρόστιμα και ακόμα κλείσιμο των ιστοσελίδων. στην αμερική επειδή κάποιος έκανε κοινοποίηση 7 τραγούδια τον καταδικάσανε με 160.000 $ . Αυτή είναι η απάντηση στο να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΆΜΕ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΆΝΕ ΌΤΙ ΜΈΤΡΑ ΘΈΛΟΥΝΕ ΆΦΟΒΑ.και όλα αυτά για να γίνουν θα περνάνε από τον κάθε παροχέα ίντερνετ που θα ελέγξει κάθε κίνηση μας στον ίδιο μας τον "πρωοπικό" υπολογιστή χωρίς να μας ρωτήσει .ΈΡΧΟΝΤΑΙ μαύρες μέρες , τρισάθλιες μέρες και δεν έχουμε πραγματικούς σωτήρες...ΘΑ πρέπε να αρχίζετε να φοβάστε και σεις γιατί αυτό που υπογράψαμε στο τόκιο χωρίς να μας πούνε τίποτα είναι ουσιαστικά η ταφόπλακα της ελευθερίας μας , των προσωπικών δεδομένων... και μην νομίζετε επειδή δήθεν και καλά δεν έχουμε συγκεκριμένο ip στην ελλάδα δεν θα μας βρίσκουνε , αυτά είναι μπούρδες θα σε βρίσκουνε στο άψε σβήσε.. Ετοιμαστείτε για γερό πόλεμο ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει