Η Mio Technology, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των φορητών Συσκευών Πλοήγησης παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα, το Moov M410 και το Moov M610.

Οι νέες συσκευές είναι εύκολες στη χρήση με την πληθώρα εργαλείων ακριβούς πλοήγησης. Κάθε μοντέλο διαθέτει απλοποιημένο menu και ενσωματώνει το IQ RoutesTM*, την τεχνολογία που χρησιμοποιεί πληροφορίες ιστορικού σε πραγματικό χρόνο από εκατομμύρια οδηγούς, ώστε να βελτιστοποιείται ο προγραμματισμός των διαδρομών.

Το LearnMeTM είναι μία έξυπνη εφαρμογή η οποία μαθαίνει και αφομοιώνει τον τρόπο οδήγησης του καθενός. Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια ο χρόνος άφιξης, ο οποίος προσαρμόζεται ξεχωριστά στον καθένα, παρέχοντας στους οδηγούς δρόμους οι οποίοι είναι υπολογισμένοι σύμφωνα με τον τρόπο οδήγησης και τις προτιμήσεις τους. Το LearnMeTM και το IQ RoutesTM κάνουν τα Moov M410 και M610 αληθινά προσωπικές συσκευές προέλευσης.

Το Moov M410 διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών, ενώ το Moov M610 ευρεία οθόνη 5 ιντσών. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες πλοήγησης που χρειάζονται οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων της 3D απεικόνισης διασταυρώσεων για ξεκάθαρη καθοδήγηση στους μεγάλους κόμβους, των προειδοποιήσεων για κάμερες ασφαλείας, καθώς και τη λειτουργία Text-to-Speech, για την προφορά των ονομάτων των οδών. Επίσης, το πληκτρολόγιο QuickSpellTM της Mio, αποτελεί ακόμη μία πρακτική εφαρμογή που προτείνει λέξεις καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί, μειώνοντας έτσι τα λάθη και το χρόνο αναζήτησης.