Η Samsung λάνσαρε το νέο smartphone της, Samsung Galaxy S7 και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Σε σχέση με παλιότερα μοντέλα της, μπορεί πλέον να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος επιλέξει το Samsung Galaxy S7 θα μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο ακόμη και για 17 ώρες χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσει, δηλαδή 4 ώρες περισσότερες από το Samsung Galaxy S6 και 6,5 ώρες περισσότερες από το iPhone 6s.

Η Mirror δημοσιεύει τους συγκεκριμένους αριθμούς που δίνουν σαφές προβάδισμα στο νέο μοντέλο της Samsung και εξηγεί ότι πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος για παράδειγμα είναι φανατικός μιας σειράς, όπως του «Game of Thrones», θα μπορέσει να δει 6,5 επεισόδια χωρίς να φορτίσει τη συσκευή του. Δίνει αυτό το παράδειγμα. θέλοντας να δείξει τη διάρκεια της μπαταρίας της εν λόγω συσκευής που μόλις κυκλοφόρησε.

Η σύγκριση, λοιπόν, δείχνει ότι το Samsung Galaxy S7 προηγείται όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κι αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους συνηθίζουν να παρακολουθούν πολλά βίντεο από το κινητό τους και δεν βρίσκονται πάντα σε σταθερό σημείο για να το φορτίσουν. Επιπλέον το γεγονός ότι το νέο μοντέλο της Samsung φορτίζει και πολύ γρήγορα είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα όσον αφορά την μπαταρία του.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από αυτό το κομμάτι, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφημίζει η Samsung για τα νέα μοντέλα της, Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge, είναι το γεγονός ότι είναι αδιάβροχα. Αυτό, σε συνδυασμό επίσης με την πολύ δυνατή Dual Pixel camera που έχει, καθιστά το S7 δικαιολογημένα ναυαρχίδα της εταιρείας και ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Και όλα αυτά εν αναμονή του νέου μοντέλου της Apple που σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο για ακόμη μία φορά.