Ξεκίνησε σήμερα στην Ελλάδα η κυκλοφορία των νέων πολυαναμενόμενων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, με τις συσκευές να γίνονται ήδη ανάρπαστες στο αγοραστικό κοινό.

Πάνω από 40 χώρες περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση διάθεσης των προηγμένων smartphones, μεταξύ των οποίων είναι και η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρωσία και η Ιταλία.

«Κανένα προϊόν (σ.σ. από όσα παρουσιάστηκαν) δεν έχει να κάνει περισσότερο με την εξέλιξη από το iPhone», δήλωσε ο Tim Cook, κατά την παρουσίαση τον περασμένο μήνα των δύο συσκευών. Ο CEO της Apple χαρακτήρισε, παράλληλα, τα νέα smartphones ως «τα πιο προηγμένα iPhones που έχουμε ποτέ δημιουργήσει και τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο».

Οι νέες συσκευές κυκλοφορούν και σε μια νέα απόχρωση, τη rose gold, εκτός από τις τρεις υπάρχουσες που είναι η ασημί, η χρυσή και η γκρι (space gray). Αναφορικά με τις οθόνες των νέων smartphones, το iPhone 6s θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, ενώ το 6S Plus οθόνη 5,5 ιντσών. Η Apple επέλεξε να σταθεί ιδιαίτερα σε 2 χαρακτηριστικά των νέων συσκευών: μια νέα τεχνολογία διεπαφής με την ονομασία «3D Touch», καθώς και στις φωτογραφικές δυνατότητές τους!

Η τιμή του iPhone 6S θα ξεκινάει λίγο κάτω από τα 800 ευρώ (789 ευρώ) και θα φτάνει μέχρι τα 999 ευρώ στην έκδοση των 128GB ενώ για το iPhone 6S Plus η τιμή θα είναι από 899 ευρώ και θα φτάνει μέχρι τα 1099 ευρώ στην έκδοση των 128GB.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο newsbeast.gr…

 

iphone0

iphone7

iphone8

iphone9

iphone1

iphone2

iphone3

iphone4

j5jy35os alzfr7db

51359mfm

psanosafu1 psanosafu2 psanosafu3

tiamsd

Βίντεο – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος