Μονάχα μέρες μετά την αποκάλυψη του νέου τίτλου της Slant Six Games, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για τη νέα προσθήκη στην Resident Evil οικογένεια, που ακούει στο όνομα “Resident Evil: Operation Raccoon City”. Το πολυαγαπημένο αργό και “δυσκίνητο” για πολλούς gameplay φαίνεται να έχει δώσει τη θέση του σε ένα πιο άμεσο σύστημα χειρισμού, με επιρροές από προηγούμενους τίτλους της ομάδας ανάπτυξης από το Vancouver, όπως η αποκλειστική για τα PlayStation σειρά SOCOM.

Μέσα από το trailer θα γίνετε μάρτυρες ενός δυσθεώρητου αριθμού απέθαντων, θα ρίξετε κλεφτές ματιές σε κάτι που μοιάζει με Tyrant ή Nemesis, ενώ η δομή του gameplay προδίδει συνεργατικό gameplay. Χωρίς να θέλουμε να φανούμε αντιδραστικοί, θα αναφέρουμε απλά πως μετά από αυτά του είδαμε, η αντίδραση του Leon στο τέλος του trailer δεν θα μπορούσε να μας βρει πιο σύμφωνους.

Πηγή: gameover.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.