Στο Mobile World Congress, η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε ότι κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των National Geographic, Dennis Publishing, Martha Stewart Living Omnimedia και Condé Nast βελτιστοποιούν τα εργαλεία της Adobe Digital Publishing Suite για να δημιουργούν και να διανέμουν τους τίτλους του σε Android tablets.

Με το νέο εργαλείο Content Viewer για Android, μέρος της Adobe Digital Publishing Suite, οι εκδοτικές επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το κοινό τους με την επέκταση της παρουσίας τους σε Android tabletsπου αναμένεται να παρουσιαστούν σύντομα στην αγορά, με κυρίαρχο το πολυαναμενόμενο Motorola Xoom.

«Οι αναγνώστες θέλουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους περιοδικά και εφημερίδες και στις συσκευές Android εκτός από το iPad», σχολίασε ο David Wadhwani, senior vice president, Creative and Interactive Solutions Business Unit της Adobe. «Χάρη στην καινοτομία της Adobe στις ψηφιακές εκδόσεις, οι συνεργάτες μας μπορούν να δημιουργούν ενδιαφέρουσες και διαδραστικές εκδόσεις για πλατφόρμα Android, προκειμένου εκατομμύρια δυνητικών αναγνωστών και συνδρομητών θα βοηθήσουν τη ραγδαία εξάπλωση των ψηφιακών τίτλων. Η εκρηκτική ανάπτυξη των συσκευών Android θα αποτελέσει κλειδί για τους εκδότες για να δημιουργήσουν κερδοφόρες και βιώσιμες επιχειρήσεις»

Η τεχνολογία Content Viewer για Android προσφέρει μια πλούσια εμπειρία ανάγνωσης με δυνατότητες έξυπνης πλοήγησης, διαδραστικές υπηρεσίες και υποστήριξη HTML5. Επιπλέον, τα ισχυρά εργαλεία μέτρησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Content Viewer, δίνοντας δυνατότητα στους εκδότες να αναλύουν εις βάθος τα στοιχεία επισκεψιμότητας για πιο αποτελεσματική συντακτική και διαφημιστική δραστηριότητα.

Με αυτές τις προσθήκες, η Adobe Digital Publishing Suiteμπορεί πλέον να χρησιμοποιείται για συσκευές που υποστηρίζουν λειτουργικά συστήματα Android 2.2 και Android 3.0. Το Content Viewer για Android είναι άμεσα διαθέσιμο στους πελάτες μέσω του Adobe Digital Publishing Suite pre-release program.

πηγή: pcmagazine