Η εφαρμογή που σε χαλαρώνει σε 3 λεπτά

Ένα app διαλογισμού για όπου και όποτε το χρειαστείς


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
13:54
28/06/2020
Η εφαρμογή που σε χαλαρώνει σε 3 λεπτά
3
loading

Για εκείνες τις φορές που νιώθεις να σε κατακλύζει το συναίσθημα ή χρειάζεσαι ένα διάλειμμα απ’ όλα, η σύγχρονη τεχνολογία έχει κι εδώ τη λύση.

Ο κόσμος μας μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικός και κάθε βοήθεια δεκτή. Κι έτσι έχουμε πια μια μακρά σειρά από εφαρμογές που υπόσχονται χαλάρωση και αποφόρτιση.

Οι περισσότερες μάλιστα είναι σοβαρές ιστορίες, φτιαγμένες από εξειδικευμένους επιστήμονες και όχι εναλλακτικούς γκουρού του διαλογισμού.

Μια τέτοια, και δωρεάν, είναι η Aura. Κι εδώ έχουμε πάνω από 8.000 ανθρώπους που την έχουν αξιολογήσει ιδιαιτέρως θετικά στο Google Play Store.

Τι κάνει; Σε ρωτά για τη διάθεσή σου ώστε να προσφέρει ένα σύντομο πρόγραμμα χαλάρωσης, αποφορτίζοντας τον οργανισμό σου από το στρες μέσω της προωθημένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει στην καρδιά της.

Ακόμα καλύτερα, τα προγράμματά της είναι διάρκειας 3 λεπτών, κάτι που σημαίνει πως παραείναι εύκολο να βρεις χρόνο να τη στριμώξεις στις καθημερινές δραστηριότητες.

Ταυτοχρόνως, καταγράφει τις διακυμάνσεις της διάθεσής σου στον χρόνο, προσφέροντας αποκαλυπτικές ματιές στην ψυχοσύνθεσή σου. Αλλά και στους τομείς που χρειάζεσαι βοήθεια…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar …………….

    Λογαριασμούς πληρώνει;

  2. avatar Ο άνθρωπος ωστόσο

    πρέπει να είναι μαχητικός και να λύνει τα προβλήματά του, οι μέθοδοι αυτοί σε κάνουν παθητικό, να μη σε νοιάζει αν τα προβλήματα υπάρχουν. σκοπός είναι να τα λύνουμε και όχι να τα αποφεύγουμε

  3. avatar Τσίτος

    Η χήρα του πάνω ορόφου με χαλαρώνει χωρίς εφαρμογή και μου μαγειρεύει κιόλας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει