Υποχρεωτική θα γίνει η χρήση του Facebook Messenger σε λίγο καιρό

Η εταιρεία θα υποχρεώνει τους χρήστες κινητών συσκευών να κατεβάσουν την εφαρμογή


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
19:26
07/06/2016
Υποχρεωτική θα γίνει η χρήση του Facebook Messenger σε λίγο καιρό
2
loading

Το Facebook στις κινητές συσκευές, κάθε φορά που λαμβάνει κάποιος προσωπικό μήνυμα, τον παραπέμπει στην εφαρμογή Messenger (εάν δεν την έχει κατεβάσει) για να συνεχίσει από εκεί τη συνομιλία του.

Οι χρήστες των Android συσκευών επίσης αναφέρουν ότι δέχονται ειδοποίηση για να κατεβάσουν την αντίστοιχη εφαρμογή και ότι δεν τους επιτρέπεται να δουν τα μηνύματα απευθείας από τον browser που έχουν επιλέξει. Αυτή τη στιγμή οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απορρίψουν την ειδοποίηση και να προχωρήσουν στην ανάγνωση των μηνυμάτων αν έχουν συνδεθεί από browser στο κινητό, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch, από το καλοκαίρι κι έπειτα όλοι οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Messenger είτε τους αρέσει, είτε όχι, για να απαντούν στα μηνύματα.

«Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Messenger είναι όλα γρηγορότερα και επιτρέπονται πλουσιότερες αλληλεπιδράσεις. Συνεχίζουμε να φέρνουμε τις καλύτερες εμπειρίες που μπορούμε για τους 900 εκατομμύρια ανθρώπους στο Messenger», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες κινητών συσκευών επιλέγουν να μπουν στο Facebook από τον browser είτε ώστε να αποφύγουν την εφαρμογή που σπαταλά μπαταρία, είτε απλά επειδή δεν τους αρέσει η εμπειρία χρήσης του Messenger.

Ιδιαίτερα για τα android smartphones, το Messenger μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, γιατί μία φούσκα σκάει επάνω στην οθόνη κάθε φορά που κάποιος στέλνει ένα μήνυμα και αυτή η φούσκα θα πρέπει να συρθεί στο κάτω μέρος της οθόνης για να εξαφανιστεί.

Ωστόσο οι αντιδράσεις των χρηστών που θέλουν να επιλέγουν εκείνοι πότε θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή, δε φαίνεται να αλλάζει γνώμη στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο το οποίο θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο παρέχεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία στην επικοινωνία ιδιαίτερα όσον αφορά τις κινητές συσκευές. Πολλοί χρήστες επιπλέον εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των συνομιλιών μέσω Messenger.

facebook1

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ellraiser

    Δεν το χρησιμοποιω ειναι κουραστικο που ξεπερναει τα ορια του κουτσομπολιου. Ιδανικο μερος για φακελωμα της ζωης σας. Αλλωστε προτιμω τις προσωπικες κοινωνικες επαφες.

    1. avatar Πετρόπουλος

      Μπραβο σου ρε φιλε που δεν το χρησιμοποιεις αλλα εμας τι μας ενδιαφέρει και μας το λες;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει