Τόσες δεκάδες χιλιάδες κοστίζει το ακριβότερο Mac Pro

Το στολίδι της Apple για πολύ λίγους και εκλεκτούς


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
7:29
16/12/2019
Τόσες δεκάδες χιλιάδες κοστίζει το ακριβότερο Mac Pro
1
loading

Το νέο Mac Pro και η τρομερή οθόνη Pro Display XDR είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία.

Όπως είναι γνωστό, οι τιμές του Mac Pro ξεκινούν από τα 5.999 δολάρια. Ψίχουλα δηλαδή σε σχέση με το ακριβότερο και δυνατότερο που μπορείς να φτιάξεις.

Γι’ αυτό θα χρειαστείς ακριβώς… 52.599 δολάρια (47.450 ευρώ)! Συν άλλα 5.999 δολάρια για μια Pro Display XDR που να ταιριάζει με το θηρίο.

Τι παίρνεις όμως με τόσα λεφτά; Επεξεργαστή Intel Xeon W 2.5GHz με 28 πυρήνες, μνήμη RAM 1.5TB, 2 σκληρούς δίσκους SSD των 2TB, δύο κάρτες γραφικών AMD Radeon Pro Vega II Duo, Magic Keyboard, Magic Mouse και Magic Trackpad και ροδάκια για το Mac Pro, αξίας 400 δολαρίων.

Και βέβαια στα 5.999 δολάρια της οθόνης Pro Display XDR με το νέο ματ «nano-texture» κρύσταλλο πρέπει να προσθέσεις και άλλα 999 δολάρια για τη βάση της!

Για Mac Pro και οθόνη χρειάζεσαι ακριβώς 59.597 δολάρια (53.7604 ευρώ)…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Τα μισά data του πλανήτη δημιουργήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια. Η ισχύς που απαιτείται για την επεξεργασία τόσης πληροφορίας μεγαλώνει εκθετικά θα έλεγα. Οπότε σε 10 χρόνια αυτό το \"τέρας\" επιδόσεων του σήμερα θα έχει ξεπεραστεί από το mac mini εκείνης της εποχής για να μην πω κι από κινητά τηλέφωνα. Εκτός αν η τεχνολογία βρει τοίχο και δεν μπορέσει να συνεχίσει τη διαρκή βελτίωση με αυτό τον ρυθμό και χρειαστεί να βρει άλλους τρόπους που θα πάρουν όμως χρόνο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει