Από 10 Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμο το ολοκαίνουριο Mac Pro, πλάι στην οθόνη Pro Display XDR, οι δύο νέες και βαριές συσκευές της Apple.

Οι οποίες είχαν παρουσιαστεί στο event WWDC 2019 τον Ιούνιο και τώρα είναι επιτέλους διαθέσιμες στις αγορές. Όπως έγραφε χαρακτηριστικά το email που έστειλε η Apple στους πελάτες της.

Η Apple είχε ανακοινώσει αρχικά πως οι δύο high-end συσκευές θα ήταν διαθέσιμες «αυτό το φθινόπωρο» και, όπως παρατήρησε δαιμόνια το Bloomberg, πρακτικά είναι εντός ημερομηνίας, καθώς ο χειμώνας ξεκινά επισήμως από τις 21 Δεκεμβρίου!

Το email της Apple παρατηρεί πως το Mac Pro και η Pro Display XDR θα είναι «διαθέσιμα για παραγγελίες» από τις 10 Δεκεμβρίου, με δεδομένο δηλαδή πως πολλοί χρήστες θα παραγγείλουν τις δικές τους εκδοχές των συσκευών.

Όσο για τις τιμές, το πιο απλό (entry-level) Mac Pro ξεκινά από τα 5.999 δολάρια (5.418 ευρώ), με τα οποία παίρνεις 32GB μνήμης, τον οκταπύρηνο Intel Xeon CPU, την κάρτα γραφικών Radeon Pro 580X και σκληρό δίσκο SSD 256GB.

Όσο για τη φοβερή και τρομερή Pro Display XDR των 32 ιντσών, με ανάλυση στα 6Κ, ξεκινά από τα 4.999 δολάρια (4.515 ευρώ), αν και θα χρειαστείς στα σίγουρα την αμφιλεγόμενη βάση της, άλλα 999 δολάρια (902 ευρώ) δηλαδή…