Με μία εκδήλωση του ΟΠΑΠ, που είναι βασικός χορηγός της Εθνικής, ξεπροβόδισε η Ελλάδα την Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Λισαβόνα εν όψει του φιλικού του Σαββάτου με την Πορτογαλία, όλοι εξέφρασαν την ευχή για μία καλή πορεία της «γαλανόλευκης» στα τελικά της Βραζιλίας.

«Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα»», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης. «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική».

«Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας», ανέφερε με τη σειρά του ο Φερνάντο Σάντος. Ερωτηθείς ποιες συμβουλές έχει δώσει στους παίκτες του, απάντησε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά».

Ο Φάνης Γκέκας σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο».

Ο Στέφανος Καπίνο τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής».

Πηγή: sport-fm.gr