Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπάει στην Αθήνα τον προσεχή Οκτώβριο και ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί παρά να εκφράσει τη χαρά του.

Η UEFA αποφάσισε ότι οι κληρώσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και η απονομή των βραβείων στους καλύτερους της φετινής θα γίνουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο, γεγονός που σημαίνει ότι τα βλέμματα του ευρωπαϊκού Τύπου και γενικά των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμένα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σε αυτή την απόφαση, λοιπόν, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, μέσω της ακόλουθης δήλωσης του.

«H Ε.Π.Ο. χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα ως τόπο συνάντησης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και συλλόγων, προκειμένου να βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2020 και να γίνουν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει έτσι από την χώρα μας.

Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια και να συνεργαστούμε με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας».