Άρης και Άκης Μάντζιος συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια μετά την συνάντηση που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, απλά απέμενε μια επιμέρους συζήτηση στην οποία θα εστίαζαν στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας αλλά και στη διάρκειά της. Αυτή πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ όπου ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων την οποία αποδέχθηκε ο 51χρονος τεχνικός. Προφανώς έχει αξία το γεγονός ότι η διάρκεια της συνεργασίας καθώς δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στον Άκη Μάντζιο.

Στην πραγματικότητα, είναι κάτι που κέρδισε ο προπονητής του Άρη μέσα από τον τρόπο δουλειάς του αλλά και την αποτελεσματικότητα της ομάδας επί ημερών του. Στο συντριπτικό μέρος της κανονικής διάρκειας, οι «κίτρινοι» ήταν μεταξύ της 1ης και 2ης θέσης, τελικώς κατέληξαν στην 3η θέση με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και επί της ουσίας πραγματοποίησαν την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων. Παρά τις αντιξοότητες που κλήθηκε να διαχειριστεί στη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα εξασφάλισε με άνεση την έξοδό της στο Conference League, για 3η συνεχόμενη φορά, κάτι που επίσης είχε να πετύχει τέσσερις δεκαετίες.

Πέραν της αγωνιστικής επιτυχίας όμως, είναι προφανές είναι υπάρχει χημεία στη σχέση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιου. Αυτό διαπιστώθηκε στη διάρκεια της χρονιάς και για την ακρίβεια, από τον τρόπο διαχείρισης των όποιων δύσκολων στιγμών προέκυψαν.

Πηγή: gazzetta.gr