Αυτό που περιμένουν με τόση ανυπομονησία οι οπαδοί της ΑΕΚ, είναι η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ελλάδας. Φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, αλλά η Ένωση είναι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο… κόλπο του τίτλου. Και ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε υπόσχεση στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς ότι οι παίκτες του και εκείνος θα δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν.

Χθες το βράδυ, κατά την επίσκεψη των Χιμένεθ, Μάρκο Λιβάγια και Παναγιώτη Τσιντώτα στην κοπή πίτας του club της Original 21 Νέου Κόσμου – Μπραχαμίου, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έστειλε μήνυμα τίτλου στον κόσμο της ομάδας, για να γνωρίσει -όπως είναι φυσιολογικό- την αποθέωση.

Περισσότεροι από 300 οπαδοί του «δικεφάλου» υποδέχθηκαν τους δύο παίκτες και τον προπονητή της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ η κυκλοφορία έξω από το club διακόπηκε για αρκετή. Αυτός που μπήκε στο επίκεντρο λατρείας ήταν ο Λιβάγια, ενώ όλοι τους δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους.

Όσον αφορά τον Χιμένεθ, είπε στους οπαδούς: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σας ευχαριστώ που μας καλέσατε εδώ, στο σπίτι σας. Θέλω, επίσης, να σας ευχαριστήσω, επειδή από την πρώτη ημέρα νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας σας. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ εύκολο να δίνεις υποσχέσεις, εγώ αυτό που θα σας υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% και θα ζητήσω και από τους παίκτες μου να κάνουν το ίδιο, να δώσουν το μάξιμουμ για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας.

Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ, επομένως, είναι ότι θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει ο Θεός, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, το οποίο τόσο πολύ μας λείπει και το θέλουμε. ΑΕΚάρα!».