Με γκολ του Ελάνγκα στο 48ο λεπτό η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και την προσπέρασε στη βαθμολογία, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ικανή να κάνει ζημιές στις μεγάλες ομάδες μία εβδομάδα μετά την ήττα-θρίλερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ με 3-2.

Η Φόρεστ κατάφερε πέρυσι να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League και αυτός είναι ο στόχος της και φέτος αλλά με μια υποσημείωση: Θέλει να τα καταφέρει πιο εύκολα, να μην αγωνιά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τα καταφέρει με βάση όσα δείχνει στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Νότιγχαμ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στο Μάντσεστερ με 3-2 παρά το γεγονός ότι ήταν από πολύ νωρίς μπροστά με 2-0 και μία εβδομάδα μετά πήγε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι και τη νίκησε. Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε μεγάλες φάσεις, με το ξεκίνημα του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 48′ ήρθε το 0-1 με το πλασέ του Ελάνγκα μετά την κάθετη πάσα του Αβονίγι.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφεραν έχοντας φάσεις στα τελευταία λεπτά με Τζάκσον και Σίλβα, με συνέπεια να μείνουν στους 4 βαθμούς και να δουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τους προσπερνάει ανεβαίνοντας στους 6.