Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του Κάλεντ Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ, με τον Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας να είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ αλλά η απόκτησή του δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Ο 23χρονος εξτρέμ από το Κονγκό υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στη Μπεσίκτας, η οποία είχε δώσει το ποσό των 3,3 εκατ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης. Στόχος του δικεφάλου του βορρά είναι να τον αποκτήσει με δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς στα 2-2,5 εκατ. ευρώ αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ο Μουλέκα έχει αρχίσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, αν και αρχικά φαινόταν πως είναι υπό παραχώρηση, έχοντας παίξει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της τουρκικής ομάδας με απολογισμό 3 γκολ σε 7 συμμετοχές και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες μπορούν να ξοδέψουν αλόγιστα.

Όπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ το ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξεχωρίσει τον παίκτη λόγω της έφεσης που έχει στο σκοράρισμα αγωνιζόμενος και στη θέση του φορ αν χρειαστεί.