Ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει είναι πλέον ο Σεντρίκ Μπακαμπού, αφού λίγες εβδομάδες μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ έλυσε, τελικά, το συμβόλαιό του, με τα τουρκικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει τον 32χρονο επιθετικό από το Κονγκό αλλά αυτό τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εφικτό, με τον παίκτη να αποχωρεί από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ.

Αυτό, τουλάχιστον, υπέθεσαν όλοι όταν υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρότειναν, αλλά στη συνέχεια προέκυψαν νέα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία δεν θα έμενε στη Σαουδική Αραβία αλλά θα έπαιρνε μεταγραφή στη Γαλατασαράι. Σενάρια που είναι πιθανό να γίνουν πραγματικότητα, αφού ο Μπακαμπού είναι πλέον ελεύθερος.

Λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του στην Αλ Νασρ, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έλυσε το συμβόλαιό του και μένει να φανεί αν αυτό έγινε για τη Γαλατά ή αν θα υπάρξει… έκπληξη σε ό,τι αφορά την επόμενη ομάδα του.