Ο Ολυμπιακός έκανε τις πρώτες δύο μεταγραφές για τη νέα σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα και του Κίνι, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στη θέση του επιθετικού, με τον Μάρκος Αντρέ να είναι πάντα ένας από τους στόχους και τον Ράφα Μιρ να είναι επίσης ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν.

Το όνομα του Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια έχει έρθει εδώ και κάποιες μέρες στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους και στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη πρόταση στις «Νυχτερίδες». Παράλληλα, όμως, τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του, αφού πρόταση φέρεται να έχει κάνει και η Αλαβές ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γρανάδα.

Όπως και να έχει, ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που κοιτάζουν οι Ερυθρόλευκοι, αφού στη λίστα του Κορδόν και μάλιστα σε υψηλή θέση είναι και το όνομα του Ράφα Μιρ. Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός της Σεβίλλης αρέσει στον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες, με τον παίκτη να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Αυτό σημαίνει ότι η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι, με τον Ράφα Μιρ να έχει γράψει 36 συμμετοχές με 8 γκολ και μία ασίστ την περασμένη σεζόν.