Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση και ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα του είναι ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, ο οποίος είναι Βραζιλιάνος και έχει ισπανικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ίβηρες.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι λογικό να εξετάζουν αναλυτικά πολλούς παίκτες από την Ισπανία λόγω του Αντόνιο Κορδόν και ένας εξ αυτών είναι και ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Βαλένθια, ο οποίος όμως αγωνίζεται ως Ισπανός.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι Ίβηρες και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα relevo.com, τονίζοντας ότι η Βαλένθια είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, αρκεί φυσικά να δεχθεί μια πρόταση που θα την ικανοποιεί.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι οι Νυχτερίδες μπορεί να πουν «ναι» και σε πρόταση για δανεισμό και ρήτρα αγοράς αν το ποσό είναι από 2 μέχρι 4 εκατ. ευρώ και προσθέτουν ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να μιλάει και με τον παίκτη, ο οποίος την τελευταία σεζόν είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ το 2021-22 είχε μετρήσει 36 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.