Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ που είπε ότι «τα πράγματα είναι… κακά και καλά», η σύζυγός του με δήλωση που ανέβασε στα social media ο Άγιαξ τονίζει ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον αν και παραμένει στην εντατική και ότι κάθε φορά που τον επισκέπτονται μπορούν, με κάποιο τρόπο, να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος τερματοφύλακας και CEO του «Αίαντα» μέχρι πρότινος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία την περασμένη Παρασκευή (7/7) ενώ ήταν με την οικογένειά του διακοπές στην Κροατία και αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μπήκε στην εντατική.

Όπως λέει τώρα η σύζυγός του, ο Φαν Ντερ Σαρ παραμένει στην εντατική αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή και η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να υπάρχουν χαμόγελα και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά τελικά.

«Ο Έντβιν είναι ακόμη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή. Δεν κινδυνεύει η ζωή του πλέον. Κάθε φορά που μπορούμε να τον επισκεφθούμε καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του», ανέφερε η σύζυγός του, όπως ενημέρωσε επισήμως ο Άγιαξ.