Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δύο μεταγραφές για το κέντρο της άμυνας και ο ένας στόχος, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, είναι ο Γιακούμπ Μπράμπετς για τον οποίο έγινε ήδη πρόταση στον Άρη, την ίδια ώρα που ο Τόνι Βιλένα ήρθε στην Αθήνα και από Τετάρτη (12/7) θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ενίσχυση στην άμυνα είναι η προτεραιότητα για τους Πράσινους αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη ιστοσελίδες που είναι κοντά στον Άρη, έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του Μπράμπετς.

Ο 31χρονος Τσέχος στόπερ αρέσει στον Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει κίνηση για να τον ντύσει στα Πράσινα, περιμένοντας πλέον την απάντηση των Κίτρινων στην πρόταση που τους έγινε, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες αυτής.

Στην Αθήνα ο Βιλένα

Την ίδια ώρα, ο Τόνι Βιλένα προσγειώθηκε στην Αθήνα και είναι πλέον έτοιμος για να αρχίσει από Τετάρτη (12/7) προπονήσεις με την ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Ο 28χρονος Ολλανδός χαφ είναι το πιο βαρύ όνομα από όσους έχει αποκτήσει ως τώρα ο Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του οποίου περιμένουν πάρα πολλά από αυτόν.