Οκτώ μέρες πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/5) στην Κυψέλη στο πλαίσιο της περιοδείας του και έκανε αναφορά και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αφού το έργο έχει ξεκινήσει, λέγοντας πως ο σύλλογος θα αποκτήσει επιτέλους το γήπεδο που του αξίζει.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα και μέσα σε αυτά είναι και το νέο γήπεδο των πράσινων στην περιοχή του Βοτανικού. Με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το παρών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε προς αυτόν, λέγοντας τα εξής…

«Και, βέβαια, δεν μπορώ να μην πω, κ. Δήμαρχε, μια κουβέντα για το άλλο μεγάλο έργο το οποίο γίνεται εδώ λίγο πιο μακριά -και αυτή ήταν μια δέσμευσή μας. Ναι, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτέλους το γήπεδο που του αξίζει. Με σημαντική χρηματοδότηση από το κράτος, με στήριξη από την Περιφέρεια, με στήριξη από τον Δήμο. Οι μπουλντόζες έχουν ήδη μπει και αυτό είναι ένα σημαντικότατο έργο, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικότατο έργο ανάπλασης για όλη την πόλη της Αθήνας».