Η 25η Απριλίου 2023 είναι μια ημερομηνία που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Τάτι Καστεγιάνος, αφού με… 4 δικά του γκολ η Τζιρόνα πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά έδωσε το πρωτάθλημα στη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι στο +11 και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι το ήξερε ότι ούτως ή άλλως οι πιθανότητές της για κατάκτηση του τίτλου ήταν πολύ λίγες αφού είχε μείνει στο -11 από τη Μπάρτσα. Ακόμη και αυτές οι πολύ λίγες, όμως, μάλλον εξαφανίστηκαν τώρα, αφού στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής οι Μαδριλένοι έχασαν με 4-2 από την Τζιρόνα και μπορεί να βρεθούν στο -14.

Πρωταγωνιστής του αγώνα φυσικά, απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Τάτι Καστεγιάνος από την Αργεντινή, ο οποίος πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του! Το 1-0 έγινε στο 12′ με κεφαλιά και το 2-0 στο 24′ με σουτ, για να αντιδράσει η Ρεάλ και να μειώσει σε 2-1 στο 34′ με κεφαλιά του Βινίσιους. Η συνέχεια, όμως, ήταν ευχάριστη μόνο για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα τον Καστεγιάνος.

Ο Αργεντίνος έγραψε το 3-1 στο 46′ με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνοντας χατ-τρικ και ολοκλήρωσε την εκπληκτική παράστασή του στο 62′, όταν με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 4-1! Το μόνο που κατάφεραν οι Μαδριλένοι, από εκεί και πέρα, ήταν να μειώσουν σε 4-2 στο 85′ με τον Βάθκεθ.