Μία από τις πιο σημαντικές αν όχι την πιο σημαντική της νίκη τη φετινή σεζόν πήρε η Λαμία, η οποία με γκολ του Βέργου επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου και έκανε βήμα παραμονής ανεβαίνοντας στους 26 βαθμούς και αφήνοντας πίσω της τους Ιωνικό (25) και Λεβαδειακό (24).

Οι γηπεδούχοι καίγονταν για τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο αφού είναι άνετοι και το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να δούμε κάτι εντυπωσιακό… Ο Μεδίνα είχε δύο φάσεις για τη Λαμία, στο 13′ και στο 20′, αλλά ήταν άστοχος και από εκεί και πέρα συνεχή λάθη και από τις δύο πλευρές, μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, όμως, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους και μάλιστα νωρίς. Στο 54′ ο Αμπάντα έκανε τη σέντρα και ο Βέργος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ατρόμητος προσπάθησε να ανέβει και να απειλήσει, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες φάσεις για να βάλει και δεύτερο γκολ.

Οι Τσούκαλος (88′) και Βασιλαντωνόπουλος (93′), όμως, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, χωρίς πάντως αυτό να μειώνει σε κάτι τη χαρά των γηπεδούχων για τη νίκη.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (92′ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (88′ Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76′ Στάνκο), Βέργος (75′ Τσούκαλος).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κούεν (69′ Οικονομίδης), Καμαρά (46′ Γκονθάλεθ), Έλρινγκμαρκ, Ρομπαΐγ, Κλωναρίδης (78′ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73′ Κιάρτανσον).