Η Ελλάδα ζει ένα δράμα μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και στη γειτονική Τουρκία ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό έπειτα από τον φονικό σεισμό πριν λίγες εβδομάδες, με τους οργανωμένους οπαδούς της Μπεσίκτας να στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης γράφοντας και στα ελληνικά.

Το είδαμε από τα συλλυπητήρια που έστειλαν οι Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, όπως το είδαμε και από την ανάρτηση που έκανε η Αρμάνι Μιλάνο. Γενικά, αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας άγγιξε τους πάντες και η επιβεβαίωση έρχεται με κάθε τρόπο. Ακόμη και με το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών μιας τουρκικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μπεσίκτας.

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με όλους όσους επηρεάστηκαν από τη σιδηροδρομική καταστροφή στην Ελλάδα. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων όσων έχασαν τους αγαπημένους τους. Από τα βάθη της καρδιά μας, περαστικά γείτονα», ανέφεραν σε σχετική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, με τη φράση «περαστικά γείτονα», μάλιστα, να την έχουν γράψει στα ελληνικά.

Our thoughts and prayers are with everyone who has been affected by this train disaster in #Greece 🇬🇷We send our…

Posted by Çarşı on Wednesday, March 1, 2023