Η Παρί Σεν Ζερμέν επισκέπτεται την Κυριακή το «Βελοντρόμ» και τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1 και η διοίκηση προκειμένου να δώσει… έξτρα ώθηση στην ομάδα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κάλεσε τους οπαδούς να βρεθούν στην ανοικτή προπόνηση που έγινε στο «Παρκ ντε Πρενς». Κι εκεί εκτυλίχθηκαν εντυπωσιακές σκηνές.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κλαμπ βρέθηκαν στις εξέδρες 33.079 θεατές, αλλά το σόου το έκαναν οι… ultras της Παρί Σεν Ζερμέν που άναψαν βεγγαλικά περιμετρικά των εξεδρών και δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιπλέον, ανάρτησαν πανό που ζητούσε από τους παίκτες να μη δείξουν κανένα οίκτο στη Μαρσέιγ σε αυτή τη αναμέτρηση κορυφής (σ.σ. η Παρί έχει 57 βαθμούς και η Μαρσέιγ 52). Άλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς καθώς πρόσφατα η «ΟΜ» νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και την έβγαλε νοκ άουτ από τη συνέχεια του Coupe de France. Σα να μην έφτανε αυτό η πρωταθλήτρια που δεν παίζει καλά αυτή την εποχή, άκουσε τους οπαδούς της να απαιτούν να βελτιωθούν στα επόμενα παιχνίδια. Όχι μόνο υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά είναι και ορατός ο κίνδυνος του αποκλεισμού από την Μπάγερν Μονάχου στο UEFA Champions League.

Σαλάχ, αν φύγει ο Μέσι

Στο μεταξύ, γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ.

Η συνεργασία του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρόλο που υπάρχουν διαπραγματεύσεις και μάλιστα σε καλό κλίμα, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει τις επιλογές της προκειμένου να έχει έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Σαλάχ δεν βλέπει με κακό μάτι να φύγει από το «Άνφιλντ» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.