Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 3-1 από τη Μονακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1 και οι οπαδοί της είχαν αρκετά νεύρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ να πάρει… ντουντούκα για να τους ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας.

Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν καλή για τους Παριζιάνους αφού αποκλείστηκαν στο κύπελλο, είδαν τον Λιονέλ Μέσι να τραυματίζεται και τώρα έχασαν και από τη Μονακό, με την εικόνα τους να μην είναι και η καλύτερη δυνατή λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη με τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.

Οι οπαδοί τους, επομένως, είναι μέσα στα νεύρα και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους μετά τη λήξη του αγώνα στο Μόντε Κάρλο, αφού αποδοκίμασαν τους πάντες. Μια περίεργη κατάσταση, η ακόμη έγινε ακόμη πιο περίεργη όταν ο Κιμπεμπέ αποφάσισε να πάει προς το μέρος τους για να απολογηθεί εκ μέρους όλης της ομάδας.

Δεν το έκανε, όμως, πλησιάζοντάς τους αλλά παίρνοντας μια… ντουντούκα για να απευθυνθεί σε όλους, χωρίς πάντως να τους ηρεμήσει αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους όσο μιλούσε.