Η κατάκτηση του Champions League είναι ο αποκλειστικός στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος και η κλήρωση με τη Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, με το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 του μήνα στη Γαλλία, να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο εξαιτίας της απουσίας του Κιλιάν Μπαπέ λόγω τραυματισμού.

Οι Γάλλοι τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους, πίσω από τη Μπενφίκα, με την κληρωτίδα να μην είναι καλή μαζί τους αφού τούς έστειλε ως αντιπάλους τους Βαυαρούς. Πολύ δυνατό ζευγάρι και παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη, με τα νέα όμως να μην είναι καλά για την Παρί.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Μπαπέ υπέστη μυικό τραυματισμό στον αριστερό μηρό και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Διάστημα στο οποίο οι Παριζιάνοι έχουν, φυσικά, υποχρεώσεις και εντός των συνόρων, αλλά αυτό που τους… καίει είναι το γεγονός ότι ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα με τη Μπάγερν.

Η Παρί θα υποδεχθεί τους Γερμανούς στις 16 Φεβρουαρίου και δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαπέ, ο οποίος έχει 25 γκολ και 6 ασίστ σε 26 εμφανίσεις συνολικά με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.