Η μεταγραφική περίοδος για την Ελλάδα και γενικά την Ευρώπη συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του μήνα αλλά στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής (29/1), πράγμα που σημαίνει ότι η Αλ Νασρ πρέπει να βιαστεί αν θέλει να ενισχυθεί κι άλλο μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο στόχος της φέρεται να είναι ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ.

Οι Σαουδάραβες ξέρουν πολύ καλά τον 35χρονο Μαροκινό εξτρέμ της Ένωσης αφού αγωνίστηκε εκεί για τρία χρόνια, πριν αποφασίσει να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους το καλοκαίρι του 2021. Τώρα, όμως, η Αλ Νασρ τον θέλει ξανά, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφουν στη Σαουδική Αραβία.

Με βάση όσα λένε, ο Άμραμπατ είναι ένας από τους αγαπημένους των οπαδών και η διοίκηση της ομάδας τον θέλει ξανά στο ρόστερ, αλλά ο χρόνος πιέζει και στην ΑΕΚ δεν δείχνουν να… ψήνονται για την πώλησή του. Εκτός, φυσικά, κι αν η Αλ Νασρ κατέθετε μια πρόταση που… δεν θα μπορούσε να αρνηθεί η διοίκηση της Ένωσης.

Αυτό το ενδεχόμενο, όμως, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, οπότε όλα δείχνουν ότι ο Ρονάλντο δεν θα γίνει συμπαίκτης με τον εξτρέμ του δικέφαλου αετού.