Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις και ο Ατρόμητος για να πλησιάσει κι άλλο τον Βόλο στην 6η θέση, κανείς εκ των δύο όμως δεν πανηγύρισε τελικά αφού μοιράστηκαν τα πάντα με το 1-1, με τις δύο ομάδες πάντως να έχουν ευκαιρίες για τη νίκη και μεγαλύτερη ήταν το χαμένο πέναλτι του Νίνη, για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις.

Οι Ηπειρώτες, οι οποίοι είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στον β’ γύρο, μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να σκοράρουν στο 5′ με τον Σόρια μετά τη σέντρα του Μορέιρα, ο οποίος όμως ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με συνέπεια το γκολ να ακυρωθεί. Το παιχνίδι, επομένως, παρέμεινε στο 0-0, με τον ΠΑΣ όμως να είναι καλύτερος και να πιέζει τον Ατρόμητο, ο οποίος δυσκολευόταν να βγει μπροστά.

Η πίεση, βέβαια, δεν σημαίνει ότι υπήρχαν και μεγάλες φάσεις, υπήρχε όμως το ζητούμενο, δηλαδή το γκολ, στο 32′, με τον Μπάλαν από κοντά μετά την κεφαλιά του Παμλίδη σε φάση διαρκείας (1-0). Έτσι, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν ένιωσαν κάποιον κίνδυνο ως το τέλος του πρώτου μέρους, πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Όταν επέστρεψαν από αυτά οι δύο ομάδες, προσπαθούσαν αλλά δυσκολεύονταν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, μέχρι που φτάσαμε στο 75ο λεπτό και όλα άλλαξαν. Βασικά, από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι τέλος της αναμέτρησης θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν 1-1 στο 77′ με το ωραίο σουτ του Τζοβάρα μετά τη σέντρα του Αθανασίου και τη μπάλα από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα να πάει συνεχώς πάνω-κάτω, αφού οι δύο ομάδες έψαχναν το δεύτερο γκολ και τη νίκη.

Τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Ατρόμητος δημιούργησαν τις φάσεις για να σκοράρουν και κατ’ επέκταση να νικήσουν αλλά καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, μέχρι που ήρθε το 90ο λεπτό και η ανατροπή του Τζίμα από τον Χατζηισαΐα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι ένιωθαν σίγουροι για τη νίκη. Κακώς, όμως, όπως αποδείχθηκε, αφού ο Γιαννιώτης νίκησε τον Οικονομίδη και κράτησε το 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (63′ Λιάσος), Ριένστρα (83′ Νίνης), Παμλίδης (72′ Τζίμας), Μορέιρα, Μπάλαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Γκονθάλεθ, Ροτάριου (66′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Φριτζόνσον (58′ Κούεν), Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).