Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άρχισε και ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι η Μπολόνια επιμένει για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες συνεχίζουν το ξεσκαρτάρισμα, με τον Τζος Μπόουλερ να επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον παραχώρησε αμέσως στη Μπλάκπουλ.

Ο Ρέαμπτσιουκ προσπαθεί για το καλύτερο κάθε φορά που αγωνίζεται αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων, οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, αρκεί φυσικά να γίνει μια καλή πρόταση. Μια πρόταση που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει από τη Μπολόνια, η οποία επιμένει για την απόκτησή του.

Οι Ιταλοί είχαν γράψει πριν λίγες μέρες ότι οι «ροσομπλού» ενδιαφέρονται για τον Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και σήμερα (5/1) επανέρχονται στο θέμα και τονίζουν, σε νέα δημοσιεύματα, ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Αν επιβεβαιωθούν, αν δηλαδή όντως η Μπολόνια αποσπάσει το «ναι» για τον Ρέαμπτσιουκ, τότε οι Πειραιώτες, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσουν να τον αντικαταστήσουν με τον Τόνι Λάτο, τον Ισπανό αριστερό μπακ της Βαλένθια, ο προπονητής της οποίας πάντως, Τζενάρο Γκατούζο, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Τερματίστηκε ο δανεισμός του Μπόουλερ

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, με τον Τζος Μπόουλερ να επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ αφού αποφασίστηκε να διακοπεί ο δανεισμός του. Και λίγη ώρα μετά, η Φόρεστ ανακοίνωσε ότι τον παραχωρεί εκ νέου δανεικό, αυτή τη φορά στη Μπλάκπουλ. Αυτό, όμως, δεν ενδιαφέρει καθόλου τους Πειραιώτες, οι οποίοι απλά ήθελαν να αποχωρήσει από το ρόστερ τους ο παίκτης αφού δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ.