Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει αρχίσει και επισήμως και ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού είναι να ενισχυθεί στη θέση του επιτελικού μέσου, με τα ΜΜΕ στη Σερβία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Μίρκο Ίβανιτς του Ερυθρού Αστέρα, με την ομάδα του Βελιγραδίου όμως να απαντάει αρνητικά και να ζητάει περισσότερα.

Το κλίμα στους πράσινους είναι σαφώς καλύτερο μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής και την αύξηση της διαφοράς με την ΑΕΚ, η οποία είναι πλέον στο -7. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει κριθεί οτιδήποτε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να διατηρήσει αμείωτες τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, σύμφωνα με το Mozzartsport από τη Σερβία, ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 3 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για τον 30χρονο διεθνή επιθετικό μέσο Μίρκο Ίβανιτς, ο οποίος έχει 55 γκολ και 43 ασίστ σε 175 συμμετοχές με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Η απάντηση που έλαβαν οι πράσινοι όμως, σύμφωνα με το Mozzartsport πάντα, ήταν αρνητική, με τον Ερυθρό Αστέρα να ζητάει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι και αυτό που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.