Οι άσοι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, ήταν πρωταγωνιστές σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο της Euroleague για τη νέα χρονιά.

Ο δύο φόργουορντ κλήθηκαν να πουν ποιοι είναι οι στόχοι τους για το 2023 με τον Έλληνα διεθνή να δίνει έναν… διαφορετικό τόνο καθώς πριν από τις απαντήσεις του εισέπνευσε ήλιο από ένα μπαλόνι που κρατούσε στα χέρια.

Με τη φωνή του να αλλάζει, λοιπόν, ο Κώστας Παπανικολάου ευχήθηκε «να έχουν όλοι υγεία και εμείς να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν», είπε αρχικά και στη συνέχεια αστειεύτηκε πως η αλλαγή της φωνής του «είναι μόνιμη, πλέον, νομίζω». Ο Σάρα Βεζένκοφ, από τη μεριά του, ευχήθηκε κι εκείνος να παραμείνει υγιής και ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα, οι ερωτήσεις έγιναν πιο… προσωπικές. Ο Κώστας Παπανικολάου με τον οξύ τόνο να παραμένει είπε πως θα ήθελε να επισκεφθεί την Ισλανδία ή τη Φινλανδία μέσα στο 2023, αλλά και επιτέλους να μάθει να παίζει κιθάρα, κάτι που είχε υποσχεθεί στον εαυτό του την περασμένη χρονιά, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει. Από την άλλη, ο Βεζένκοφ αποκάλυψε πως θέλει να συναντήσει «τον Ρότζερ Φέντερερ», αλλά και να μάθει «ιππασία γιατί το είδα στην τηλεόραση».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στη Euroleague την Παρασκευή (6/1) καθώς υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της regular season της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από εμφατική επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό με 95-71 την προηγούμενη αγωνιστική κι έχουν ρεκόρ 10-6, δηλαδή μια νίκη λιγότερη από τις πρωτοπόρους της κατάταξης Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Μονακό.