Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο στον προημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να αφήσει ξανά στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας και πάλι θέση βασικού στον Γκονσάλο Ράμος που έκανε χατ-τρικ στο 6-1 επί της Ελβετίας στον προηγούμενο γύρο.

Ο CR7 έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο όχι για τις αγωνιστικές επιδόσεις του αλλά για το γεγονός ότι έκανε άνω-κάτω την εθνική ομάδα της χώρας του λόγω των παραπόνων που εκφράζει συνεχώς. Είτε γιατί γίνεται αλλαγή όταν ξεκινάει βασικός, είτε γιατί μένει στον πάγκο και δεν είναι στην αρχική 11άδα.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να υπάρχουν δημοσιεύματα, τα οποία διέψευσε ο Σάντος, περί απειλών του ότι θα αποχωρήσει από το Κατάρ, για να έρθει τώρα το παιχνίδι με το Μαρόκο στους «8». Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ρονάλντο περίμενε ότι θα ήταν βασικός, μετά τον πάγκο κόντρα στην Ελβετία, αλλά ο Σάντος αποφάσισε να τον αφήσει ξανά εκτός αρχικού σχήματος, επιβραβεύοντας τον Ράμος για την απόδοσή του στο προηγούμενο παιχνίδι.