Το Μουντιάλ 2022 άρχισε με τη Γαλλία να χάνει τον Καρίμ Μπενζεμά δύο μέρες νωρίτερα λόγω προβλήματος τραυματισμού στον μηρό αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν προχώρησε στην αντικατάστασή του και αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να τον δούμε τελικά σε δράση στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης αφού η αποθεραπεία του πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους αφού όλα έδειχναν ότι δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2022, με τον ίδιο μάλιστα να επιστρέφει στη Μαδρίτη για να κάνει αποθεραπεία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ντεσάν δεν προχώρησε στην αντικατάστασή του με άλλον παίκτη στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπενζεμά έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής αν γίνει καλά. Και όλα δείχνουν ότι θα γίνει.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το έγκυρο γαλλικό «RMC», η πορεία της αποθεραπείας του Γάλλου φορ πάει από το καλό στο καλύτερο και είναι πιθανό, πλέον, το να είναι διαθέσιμος για τα νοκ άουτ παιχνίδια, στα οποία θα κριθούν τα πάντα.

Από την πλευρά της εθνικής Γαλλίας, πάντως, δεν έχει γίνει επισήμως κανένα σχόλιο για το θέμα, ούτε από τον Ντεσάν ούτε από κάποιο μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.