Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό, υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν, με στόχο την επιστροφή στις νίκες αφού έχει να πανηγυρίσει από τις 3 Οκτωβρίου και τελικά θα πρέπει να περιμένει κι άλλο, αφού παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 που ήταν θετικό για τους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο περιμένοντας την ευκαιρία για κάποια αντεπίθεση. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, πάντως, σταδιακά άρχισε να παίρνει μέτρα και στο 23′ είχε την πρώτη φάση της με τη σέντρα του Νταγκό από αριστερά και τη μπάλα να καταλήγει στον Κολοβό, στον οποίο όμως πρόλαβε να κάνει τάκλιν ο Χάμοντ.

Και το γεγονός ότι αυτή ήταν γενικά η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα για την εικόνα του παιχνιδιού, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 25′, χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι ουσιαστικό. Όπως δεν κατάφεραν τίποτα δημιουργικά και οι Βοιωτοί, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο 25λεπτο έδιναν να πατάνε καλύτερα.

Ο Λεβαδειακός έδειχνε πιο δραστήριος και στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αλλά ήταν ο Παναιτωλικός αυτός που είχε ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 54′, με τον Μπακάκη να μην μπορεί να βρει εστία με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Καρέλη.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησε στη συνέχεια να ανεβάσει τον ρυθμό της και στο 72′ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της για να προηγηθεί αλλά ο Μάρκοβιτς νίκησε τον Καρέλη στο τετ α τετ και κράτησε το 0-0.

Οι Αγρινιώτες είχαν πλέον το πάνω χέρι και στο 81′ είχαν νέα φάση για να σκοράρουν αλλά ο Κορνέλιους με προβολή, μετά το γύρισμα του Μόρσεϊ, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, με το 0-0 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64′ Ντουάρτε, 76′ Φλόρες), Μάρτενσον, Σενγκέλια, Κολοβός (76′ Ξενιτίδης), Νταγκό (66′ Μόρσεϊ), Καρέλης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ, Βρακάς, Χάμοντ, Σκβάρκα, Λούα Λούα (80′ Γιαννιώτας), Σκβάρκα (94′ Τσιριγώτης), Πετρέ (94′ Τζημόπουλος).