Οι εκδηλώσεις των οργανωμένων εναντίον των παικτών έχουν θορυβήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκό και ο Νίκος Πατέρας, ετοιμάζεται να μιλήσει στους επικεφαλής τους για να τους κάνει συστάσεις.

Φόβος επικρατεί στην Παιανία μετά τον αγώνα με τον Αστέρα και την έκρηξη των οπαδών εναντίον της ομάδας. Κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν με μεγάλη έκπληξη τα όσα έγιναν στην Τρίπολη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύεται στον «Φίλαθλο», κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας συνέπεσε με αυτή των οργανωμένων και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους. Ο κόσμος έκανε χειρονομίες κατά των παικτών και τους έβριζε εν χορό.

Αυτό σε συνδυασμό με την επίσκεψη των οργανωμένων στην Παιανία πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπού υπήρξαν απειλές κατά των παικτών, την αντίδραση στο 0-2 με τον Ηρακλή με τις έντονες αποδοκιμασίες αλλά και τα επεισόδια στα παιχνίδια με Αστέρα και Πανσερραϊκό έχουν δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας στους παίκτες.
πηγή: gazzetta