Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, αποτελεί ένα από τα πολύτιμα γρανάζια της μηχανής του Μάκη Χάβου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δεν δίστασε να μας πει λίγα λόγια για τα τεκταινόμενα στην ομάδα αλλά και τον ίδιο, αποκαλύπτοντας πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει μόνο για τη νίκη στο Ζάγκρεμπ ενώ τοποθετήθηκε και για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ίβηρα μέσου:

Βίκτορ καλησπέρα. Καταρχάς η πρώτη ερώτηση αφορά εσένα. Πως είναι η κατάσταση του τραυματισμού σου; Πως νιώθεις;

«Καλησπέρα φίλε. Σήμερα δεν προπονήθηκα σήμερα με την ομάδα. Θα ταξιδέψω κανονικά στο Ζάγκρεμπ με την υπόλοιπη αποστολή. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στον μηνίσκο από τον αγώνα με την Λάρισα που χτύπησα στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πονάω και θα χρειαστεί να μπω στο νοσοκομείο για να χειρουργηθώ. Θα είμαι όμως κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ντιναμό. Δεν θέλω με τίποτα, να χάσω αυτό το σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμένα όσο και πάνω από όλα για την ομάδα μου».

Το παιχνίδι με την Ντιναμό θα κρίνει την παρουσία σας στη διοργάνωση. Ποια είναι η εκτίμηση σου για τον αγώνα και που θα κριθεί αυτός;

«Όλοι μας στην ομάδα γνωρίζουμε την σημασία που έχει αυτός ο αγώνας για εμάς. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα για την συνέχεια στην Ευρώπη. Ξέρουμε ήδη πως στην Κροατία υπάρχει πολύ κρύο. Αυτό όμως δεν νομίζω πως θα επηρεάσει και πάρα πολύ την απόδοση μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε εκεί.

Θεωρώ πως έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι το οποίο θα μας δώσει την πρόκριση. Πράγματι, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το ματς είναι δύσκολο αλλά έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να προκριθούμε».

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για την νίκη;

«Φίλε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα παίξουμε αποκλειστικά και μόνο για την νίκη στην Κροατία. Είμαι της άποψης πως όταν πας για την ισοπαλία σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, τότε γνωρίζεις την ήττα. Θέλουμε μόνο νίκη. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο θα βρεθούν δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αυτό που λέμε «11 εμείς, 11 και αυτοί». Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πρέπει να έχουμε πνεύμα και νοοτροπία νικητή στον αγώνα μας».

Στην Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ νίκησε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στην Κέρκυρα. Αν και υπάρχει το παιχνίδι με την Ντιναμό, ποια είναι η άποψη σου γι αυτό το παιχνίδι;

«Όπως είπα και πριν θα πρέπει να έχουμε το πνεύμα του νικητή. Ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται για ότι καλύτερο και κοιτά πως θα παίρνει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται. Το ίδιο θα κάνουμε και στην Κέρκυρα. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Πηγή: gazzetta.gr