Η άφιξη του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε δουλέψει και στο παρελθόν, αλλάζει τα δεδομένα σε διάφορα θέματα και ένα εξ αυτών είναι και η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είχε εκφράσει παράπονα από την αντιμετώπιση που είχε από τον Ισπανό στην πρώτη θητεία στον ερυθρόλευκο πάγκο, οπότε η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κάρλος Κορμπεράν είχε καλή άποψη για τον Έλληνα άσο. Πίστευε στο ταλέντο του και αυτό το επιβεβαιώνουν όσοι ήταν κοντά του στη σύντομη, όπως αποδείχθηκε, θητεία του στον Ολυμπιακό. Δεν πρόλαβε, όμως, να τον δει σε δράση και είναι επίσης αλήθεια ότι είναι αμφίβολο και αν θα τον έβλεπε σύντομα, ακόμη κι αν παρέμενε στη θέση του. Ο λόγος; Με την ομάδα να ψάχνεται και να έχει διάφορα αγωνιστικά θέματα να λύσει, δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι ο Κορμπεράν θα… ρίσκαρε με τον Φορτούνη.

Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα είναι η συνεργασία του με τον Μίτσελ, με δεδομένο ότι η συνεργασία τους δεν ήταν και τόσο καλή την προηγούμενη φορά, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος είχε υπογράψει στους ερυθρόλευκους όταν στον πάγκο τους βρισκόταν ο Ισπανός τεχνικός.

Πρώτη εμφάνιση, πρώτη φορά βασικός, πρώτο γκολ

Μίτσελ

Το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Έλληνας άσος υπέγραψε στους Πειραιώτες, στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Μίτσελ. Αυτός ήταν που έδωσε στον Φορτούνη τη δυνατότητα να κάνει ντεμπούτο μπαίνοντας ως αλλαγή σε ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αυτός ήταν που του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει για πρώτη φορά βασικός στους ερυθρόλευκους, σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Και αυτός ήταν ο προπονητής όταν ο Φορτούνης έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συνεργασία τους, βέβαια, δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά ο Ισπανός αποχώρησε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ξέρει καλά τον παίκτη. Το γεγονός ότι τον ξέρει, όμως, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αυτή τη στιγμή αν είναι καλό ή κακό. Και αυτό προκύπτει από τη δήλωση που είχε κάνει ο Έλληνας παίκτης όταν πλέον ο Ισπανός είχε αποχωρήσει.

«Κατά κάποιο τρόπο με αδίκησε ο Μίτσελ. Ήρθα στον Ολυμπιακό και με άφησε εκτός λίστας Champions League. Στις αρχές έμπαινα στα παιχνίδια Κυπέλλου και προσπαθούσα να δίνω το 100%, αλλά μετά πάλι δεν με έβαζε και με άφηνε εκτός αποστολής. Η κατάσταση αυτή άλλαξε με τον Περέιρα, γιατί μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο», ήταν τα λόγια του Φορτούνη και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα είναι η νέα συνύπαρξή του με τον Μίτσελ.