Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Ρόμα στο νέο μεγάλο ματς της Serie A, έπειτα από αυτό ανάμεσα σε Λάτσιο και Ιντερ την Παρασκευή (26/8), με τις δύο ομάδες τελικά να μοιράζονται τα πάντα με το 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε από τη γκολάρα του Βλάχοβιτς για τους γηπεδούχους και την κεφαλιά του Άμπραχαμ για τους φιλοξενούμενους.

Το ξεκίνημα ήταν τέλειο για τη Γιούβε αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Σέρβος φορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Ρουί Πατρίσιο ανοίγοντας το σκορ, ενώ γκολάρα έβαλε και ο Λοκατέλι στο 25′ με πλασέ εκτός περιοχής αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR επειδή στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Βλάχοβιτς.

Όπως και να έχει, οι Τορινέζοι παρέμεναν καλύτεροι και στο β’ μέρος, υπό την έννοια πως δεν ένιωθαν καμία απειλή, αλλά παρ’ όλα αυτά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 67′ με την κεφαλιά του Άμπραχαμ, παίρνοντας την ισοπαλία. Έτσι, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στους 7 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όσους έχει και η Λάτσιο, ενώ αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι στους 5.