Η απόκτηση του Άνταμ Τσέριν ήταν μια καλή κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού αλλα δεν αρκεί αφού θα πρέπει να γίνει κι άλλη μεταγραφή του για το χώρο του κέντρου, με τον Αλεσάντρο Σεπφ να είναι ένας εκ των υποψηφίων και να πλησιάζει αρκετά στους πράσινους κάποια στιγμή, μέχρι που τελικά εκνεύρισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το θέμα δείχνει να ατονεί.

Στο τριφύλλι, προφανώς, θα προτιμούσαν να μην ασχοληθούν καθόλου με τη μεσαία γραμμή ή να αναζητήσουν απλά τον διάδοχο του Λούκα Βιγιαφάνιες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, όμως, αφού χάθηκε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, οπότε η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μην αποκτηθεί μόνο ένας χαφ (Τσέριν). Οι κυπελλούχοι Ελλάδας, επομένως, ήταν σε αναζήτηση και άλλου παίκτη για τη μεσαία γραμμή και πίστεψαν ότι τον βρήκαν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Εκεί, στην ομάδα των Στέφανου Καπίνο και Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, είναι ο Αλεσάντρο Σεπφ, ο 28χρονος διεθνής Αυστριακός μέσος που άρεσε στον Γιοβάνοβιτς. Οι δύο πλευρές, έτσι, άρχισαν τις επαφές, τις συζητήσεις και όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται για τις συζητήσεις με την Αρμίνια. Συζητήσεις που όπως φαίνεται τώρα, όμως, είναι πάρα πολύ πιθανό να μη γίνουν ποτέ, αφού ο προπονητής των πράσινων άλλαξε γνώμη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γιατί εκνευρίστηκε ο Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν απολύτως ικανοποιημένος όταν έμαθε για τη συμφωνία με τον Σεπφ στις 550.000 ευρώ, περιμένοντας από εκεί και πέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κάπου εκεί, όμως, ο Αυστριακός άρχισε τα… τρελά του. Ο Σεπφ, για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει, ξαφνικά άλλαξε γνώμη σε ό,τι αφορά τα λεφτά και ζήτησε ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν το δεύτερο «φάουλ» του 28χρονου παίκτη, αφού νωρίτερα και ενώ οι πράσινοι πίεζαν για το οριστικό «ναι», είχε επικαλεστεί ξαφνικά οικογειακά θέματα, ζητώντας λίγο χρόνο για να τα λύσει. Τα έλυσε και όταν επικοινώνησε ξανά με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, όπως προαναφέρθηκε, ζήτησε περισσότερα λεφτά. Αισθητά περισσότερα λεφτά.

Συμπεριφορά που δεν άρεσε στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με τη διοίκηση, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του, το οποίο ούτως ή άλλως έχει ατονήσει τα τελευταία 24ωρα. Έτσι, η αναζήτηση ακόμη ενός παίκτη για το κέντρο θα συνεχιστεί, με τον Σέρβο προπονητή να μη βιάζεται, όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, αφού θέλει να είναι απολύτως σίγουρος, από όλες τις απόψεις, για την επιλογή.