Στους ημιτελικούς του Coppa Italia βρίσκεται η Ίντερ, η οποία υποδέχθηκε τη Ρόμα και τη νίκησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Τζέκο και Σάντσες. Ή μάλλον, για να το θέσουμε πιο σωστά, χάρη στις… γκολάρες του Βόσνιου και του Χιλιανού, οι οποίοι πίκραναν τον Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του επιστροφή στο Μεάτσα ως αντίπαλος των νερατζούρι, οι οπαδοί των οποίων τον αποθέωσαν λόγω του treble του 2010.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την Ιντερ αφού μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με τον Τζέκο, ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση τον Ρουί Πατρίσιο μετά το γύρισμα του Πέρισιτς από αριστερά (1-0). Λίγα λεπτά μετά, στο 6′, οι Μιλανέζοι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Μπαρέλα, ο οποίος το δοκίμασε και στο β’ μέρος αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Σάντσες, όμως, μια χαρά τα κατάφερε στο 68′ να στείλει τη μπάλα… συστημένη στο παραθυράκι του Ρουί Πατρίσιο για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στους «4» του κυπέλλου Ιταλίας, επομένως, η Ιντερ, η οποία θα αντιμετωπίσει όποια προκριθεί από το Μίλαν – Λάτσιο.