Όλη η χρονιά παίζεται για τον ΠΑΟΚ από αύριο που ξεκινούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη χθεσινή του ομιλία στην ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους και ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους έξι αγώνες κατάταξης.

«Αρχίζουν τα πλέι οφ και πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Σε αυτά τα ματς παίζουμε όλη την χρονιά, αλλά και το αύριο και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν πρέπει όλοι μας να δώσουμε τα πάντα».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γεωργιάδης μετά τη χθεσινή προπόνηση μπορεί να υπολογίζει στον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Μιγκέλ Βίτορ, αφού και οι δύο συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Πρόγραμμα μερικής επανένταξης ακολούθησε ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Κωνσταντινίδης έκανε αποκατάσταση με τρέξιμο, ανοίγματα και ασκήσεις με μπάλα. Τέλος ο Γκολάσα έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο.

Πηγή: sport-fm.gr